Τώρα κάτι αναπάντεχο κρύβεται κάτω από το καπό.

 

 

To Πνεύμα του Beetle.

Η κληρονομιά.

To Beetle της Volkswagen είναι ένα αυτοκίνητο με μεγάλη ιστορία. Δείτε εδώ για να ανακαλύψετε από πού προέρχεται ο Σκαραβαίος, τις στάσεις που έκανε στη διαδρομή του ως τώρα και προς τα πού οδεύει στο μέλλον.

ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ

Ζήστε το Πνεύμα του Beetle.

Το ένα και μοναδικό.

To Beetle: ένας επαναστάτης με ιστορία -ένα ακατέργαστο διαμάντι παρά τις κουρμπαριστές γραμμές του, ακόμα και σήμερα στον 21ο αιώνα. Κάνει δηλώσεις όταν απλώς οι άλλοι κάνουν συμβιβασμούς, ενώ παράλληλα δημιουργεί τις τάσεις όταν οι άλλοι μόνο ακολουθούν. Αυτή είναι η στάση του Beetle σε κάθε κεφάλαιο της πολυτάραχης ιστορίας του, συνδέοντας έτσι την παράδοση με το μέλλον.

Η ιστορία του Beetle.

To '67 -τη χρονιά του Καλοκαιριού της Αγάπης- το Beetle είχε ήδη κατακλύσει τους δρόμους της Αμερικής κατά χιλιάδες. Το μοναδικό και αντισυμβατικό σχήμα του Σκαραβαίου έδενε απόλυτα με την επανάσταση της εποχής και φρόντισε να ταξιδέψει τις έννοιες της Ειρήνης, της Αγάπης και της Ελευθερίας σε κάθε γωνία των ΗΠΑ.

Η έννοια της προσωπικής ελευθερίας είχε μεγάλη σημασία και στην πατρίδα του Beetle, τη Γερμανία. Από εδώ, αμέτρητα "Käfers" διέσχισαν τις Άλπεις. Αλλά ο θρύλος που ξεσήκωσε την Ευρώπη δεν στηρίχτηκε μόνο στις φιλοδοξίες του Beetle ως τουρίστα και μόνο. Έλαμψε κάτω από τον ήλιο της Ισπανίας ως Escarabajo, στην Πορτογαλία ως Carocha, ενώ ως Maggiolino απόλαυσε την ντόλτσε βίτα της Ιταλίας.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

Σύμβολο σχεδιασμού.

Το Beetle, επέστρεψε για να μείνει.

Δεν είναι μια παλιά ιστορία ξαναειπωμένη, αλλά, ένα νέο κεφάλαιο στην ένδοξη ιστορία ενός ζωντανού θρύλου που έχει πολλά να πει. Είτε είναι το σύστημα infotainment ή τα εξαρτήματα υψηλής ποιότητας ή οι εμβληματικές εμφανίσεις του, το Beetle έχει ένα αυθεντικό χαρακτήρα που συνδυάζει το κλασικό στιλ με τη σύγχρονη τεχνολογία με ένα τρόπο που κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν έχει καταφέρει.

CONCEPTS

Η επιστροφή του Σκαραβαίου στο μέλλον.

Τα καλύτερα έρχονται.

Το Beetle ήταν πάντα ανήσυχο πνεύμα. Και το μέλλον το υποδέχεται και πάλι εν κινήσει. Τα νέα concept του Beetle δίνουν μια πρώτη εικόνα για πώς θα είναι η τεχνολογία αιχμής στο μέλλον, μέσω της επαναστατικής τους εμφάνισης και του φουτουριστικού επαναπροσδιορισμού του κλασικού Beetle.