Τη δεκαετία του 60 δεν θέλαμε να λέμε πόσο γρήγορο ήταν.
Σήμερα δεν μας επιτρέπεται.

 

Beetle

Ο Σκαραβαίος επιστρέφει.

Σχεδόν κανένα άλλο αυτοκίνητο δεν έχει συναρπάσει τον κόσμο με τον τρόπο που το έχει καταφέρει το Beetle. Και τώρα το όχημα-σύμβολο επιστρέφει, αλλά, έτσι όπως κανείς δεν το περίμενε - ισχυρό, δυναμικό, ένα πραγματικά ακατέργαστο διαμάντι. Η φράση "μόνο όποιος αλλάζει, παραμένει αληθινός στην ουσία του " φαίνεται να ισχύει και για τα σύμβολα.

ΣΤΥΛ

Είναι αγόρι.

Καμπύλη στην καμπύλη.

Κοιτάξτε προσεκτικά. Ένα Beetle; Ναι! Αλλά ένα που μεγάλωσε τον 21ο αιώνα - και μεγάλωσε για να γίνει πιο σπορ. Παρατηρώντας τις αρσενικές του αναλογίες από κάθε γωνία, αποκαλύπτεται μπροστά σας μια δυναμική παρουσία που δεν είχατε δει ως τώρα. Αλλά αυτό που θα καθορίσει την απόφασή σας είναι οι εντυπώσεις που αφήνει το Beetle στους δρόμους. Έτσι, έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ζάντες μέσα από μια εξαιρετική γκάμα.

ΑΝΕΣΗ

Ήρεμη δύναμη.

Σύστημα ParkPilot.

Κατά το παρκάρισμα, το ParkPilot σας προειδοποιεί οπτικά και ηχητικά για πιθανά εμπόδια. Όσο πιο κοντά βρίσκεται το αυτοκίνητο σε ένα αντικείμενο, τόσο πιο γρήγορη είναι η ηχητική ειδοποίηση. Αυτό επιτυγχάνεται χάρη σε αισθητήρες που είναι ενσωματωμένοι στους προφυλακτήρες.

Πανοραμική συρόμενη ηλιοροφή.

Η πανοραμική ανακλινόμενη/συρόμενη ηλιοροφή δημιουργεί μια ανοιχτόκαρδη αίσθηση και χαρίζει απρόσκοπτη θέα. Με μια απλή κίνηση η οροφή παίρνει κλίση 39mm επιτρέποντας στον καθαρό αέρα να κυκλοφορήσει. Το φιμέ κρύσταλλο και ένα υφασμάτινο αλεξήλιο προσφέρουν απόλυτη προστασία από το έντονο φως. Μπορείτε επίσης να σύρετε την ηλιοροφή προς τα πίσω για ακόμα μεγαλύτερη αίσθηση ελευθερίας.

ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ

Μέσα σε ένα όχημα-σύμβολο.

ΛΕΥΚΟ candy

Χρωματιστό μοτίβο στο τιμόνι.

Οι πραγματικοί λάτρεις της κομψότητας φορούν πάντα ασορτί χρώματα. Έτσι και η Έκδοση Design του Beetle: το βασικό ανάγλυφο στοιχείο του ειδικά σχεδιασμένου τιμονιού ταιριάζει με το χρώμα του αμαξώματος, ανανεώνοντας έτσι το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Φωτισμός.

Ο εσωτερικός φωτισμός "Ambient High" στις επενδύσεις των πορτών και στα πλαίσια των ηχείων του ηχοσυστήματος "Fender® Sound"με φώτα LED δημιουργεί μια μοναδική ατμόσφαιρα. Επιπλέον, μπορείτε να διαλέξετε χρώμα φωτισμού - λευκό, κόκκινο ή μπλε - ανάλογα με τη διάθεσή σας.

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Η ψυχή μένει ίδια. Τα άλλα αλλάζουν.

Προβολείς Bi-Xenon.

To Beetle δεν είναι μόνο ωραίο για να το βλέπετε, αλλά και για να σας βοηθά να βλέπετε καλύτερα. Αυτό εξασφαλίζεται από ένα σετ προβολέων Bi-Xenon που διατίθενται προαιρετικά και προσφέρουν καθαρό και δυνατό φως χάρη στα LED φώτα ημέρας. Το φάσμα του Bi-Xenon προσομοιάζει αυτό του φυσικού φωτός κι έτσι η οδηγήση το βράδυ γίνεται πολύ πιο ξεκούραστη.

 

Γνωρίστε την οικογένεια των Beetle

Original
BEETLE