Μερικοί το λένε κομψότητα.
Εμείς το λέμε Beetle Cabriolet Karmann.

 

 

Beetle Cabriolet Karmann

Για καλοκαίρια όπως παλιά.

Το Beetle Cabriolet Karmann εντυπωσιάζει χάρη στο συνδυασμό κλασικού στιλ και μοντέρνας άνεσης.

Σχεδίαση

Tête-air-tête.

Η πραγκατική κομψότητα είναι στις λεπτομέρειες.

Είναι οι λεπτομέρειες της πλοκής μίας ιστορίας που την κάνουν να ειπωθεί με σπουδαίο τρόπο. Όπως συμβαίνει και με το Beetle Cabriolet Karmann, το οποίο κάνει αναφορά σε μια λαμπρή παράδοση με διακριτικά στοιχεία. Η ξεχωριστή αναδιπλούμενη οροφή σε Καφέ Sioux συνδυάζει λειτουργικότητα και κομψότητα.

Εσωτερικό

Ιδιαίτερα γοητευτικό και το εσωτερικό.

Τα εσωτερικά highlights

Αληθινή κομψότητα σημαίνει όχι απλά καλή διασκέδαση, αλλά και άνεση και σωστή ατμόσφαιρα. Το εσωτερικό του Beetle Cabriolet Karmann εξοπλίζεται με sport καθίσματα σε συνδυασμό Alcantara / Ύφασμα / Δέρμα. Το κομψό εσωτερικό ολοκληρώνεται με κομψές διακοσμητικές εξωτερικές ραφές στο τιμόνι, το χειρόφρενο, το λεβιές ταχυτήτων και το υποβραχιόνιο αλλά και διακοσμητικά ματ αλουμινίου στο ταμπλό.

Εξωτερικό

Πραγματικά κλασικό.

ΜΑΥΡΟ

Χρώματα και λεπτομέρειες χρωμίου

Εντυπωσιακές λεπτομέρειες από την λαμπερή εποχή Karmann: με το αρχικό λογότυπο και στις δύο πλευρές του αυτοκινήτου, το Beetle Cabriolet Karmann κάνει μια κομψή δήλωση σχετικά με διαχρονικό σχεδιασμό του. Επίσης, διαθέτει ταιριαστές λεπτομέρειες σε γυαλιστερή απόχρωση χρωμίου. Αυτό δίνει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα ιδικά όταν συνδυάζεται με… έναν καθαρό ουρανό! Ποιο από τα επτά κλασικά χρώματα του Karmann Cabriolet θα επιλέξετε για να συμπληρώσει αυτή την εικόνα, είναι δική σας απόφαση!